Email Hosting

Zo makkelijk is het nooit geweest !

Geen website? Geen probleem! Onze email pakketten zijn perfect voor iedereen die alleen met hun bedrijfsnaam wil e-mailen. Of je nu een PC-fan of een MAC-gebruiker bent is het webspace altijd bereikbaar voor installatiehulp van elk mailprogramma. Klaar om te e-mailen als een baas? 

Email
Space

ONE

€ 3.00 per maand

Email
Space

two

€4.00 per maand

Email
Space

three

€6.00 per maand

Gratis

Migratie

Email Hosting for Windows
Email Hosting for MAC

Email Forwarding

Email doorsturen naar email adres

Verhuisservice

Emails importeren van andere provider

SPAM Filter

Gratis Spam fIlter die je zelf kunt instellen.

Email Hosting Panel

Virus Scanner

Wij checken op virussen en andere schadelijke bestanden.

Email Hosting Panel

24/7

SUPPORT

IMAP, POP3 en SMTP

webmail

Overal je email lezen met elke browser.

Panel

Eenvoudig je email beheren

Out of Office

Zelf Instellen, Beheren en Opmmaken.

Email Hosting

WebSpaceHosting Email Forwarding Service

Email forwarding is een functie die automatisch inkomende e-mails van één e-mailadres doorstuurt naar een ander e-mailadres. Dit kan bijzonder handig zijn in verschillende situaties, zoals het beheren van meerdere e-mailaccounts of het doorsturen van berichten naar een collega of teamlid. 

Voordelen email forwarding

 • Automatisering: Eens ingesteld, worden e-mails automatisch doorgestuurd zonder verdere interactie van de gebruiker. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat belangrijke e-mails niet gemist worden.
 • Flexibiliteit: Gebruikers kunnen kiezen welke e-mails worden doorgestuurd (bijvoorbeeld alle e-mails of alleen e-mails van specifieke afzenders) en naar welk e-mailadres.
 • Gemakkelijk in te stellen: De meeste e-maildiensten bieden een eenvoudige manier om e-mail forwarding in te stellen via hun instellingen of configuratiemenu.
 • Tijdelijk of Permanent: E-mail forwarding kan worden ingesteld voor een tijdelijke periode (bijvoorbeeld tijdens een vakantie) of op een permanente basis, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker.
 • Handig voor Zakelijk Gebruik: In een zakelijke omgeving kan e-mail forwarding worden gebruikt om ervoor te zorgen dat e-mails naar de juiste afdeling of persoon worden gestuurd, wat de efficiëntie en reactietijd verbetert.

Nadelen email forwarding

 • Privacy Overwegingen: Het is belangrijk om privacy en vertrouwelijkheid in overweging te nemen bij het instellen van e-mail forwarding, vooral in een professionele context.
 • Potentieel voor Spam: Een nadeel is dat als het originele e-mailadres spam ontvangt, deze ook doorgestuurd kan worden naar het nieuwe e-mailadres.

WebSpaceHosting Verhuis Service

WebSpaceHosting begrijpt dat overstappen naar een nieuw e-mailaccount een uitdaging kan zijn, vooral als u zich zorgen maakt over het verlies van uw waardevolle e-mails en georganiseerde mappen. Daarom bieden wij een gespecialiseerde e-mailmigratiedienst aan, die ontworpen is om dit proces zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken.

Wat Wij Doen:

 • Importeren van Verschillende Bronnen: Of uw huidige e-mails nu in Microsoft, Gmail, Yahoo, Mac Mail, Outlook of een andere provider of programma zijn opgeslagen, wij kunnen ze zonder problemen overzetten.
 • Behoud van Mappenstructuur: Uw zorgvuldig georganiseerde mappenstructuur wordt intact gehouden tijdens de overdracht, zodat u alles gemakkelijk terugvindt in uw nieuwe account.
 • Inclusief Uitgaande E-mails: Niet alleen uw inkomende, maar ook alle uitgaande e-mails worden meeverhuisd, zodat uw volledige communicatiegeschiedenis bewaard blijft.
 • Expertise in Alle E-mailclients en Providers: Ons team bestaat uit ervaren specialisten die bekend zijn met een breed scala aan e-mailclients en -providers, wat een vlotte en foutloze migratie garandeert.

Uw Voordelen:

 • Geen Verlies van Gegevens: U kunt erop vertrouwen dat geen enkele e-mail of map verloren gaat tijdens de overgang.
 • Tijdsbesparing: Vermijd de complexiteit en tijdsinvestering van het handmatig overzetten van e-mails.
 • Naadloze Integratie: Stap moeiteloos over naar uw nieuwe e-mailomgeving, met alles op zijn plaats zoals u gewend bent.

Laat de zorg van het overzetten van uw e-mails aan ons over, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor u of uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie of om onze e-mailmigratiedienst te activeren.

Onze Geavanceerde E-mail Hosting: Uw Schild tegen SPAM

In het digitale tijdperk is het belangrijk om uw e-mailinbox te beschermen tegen ongewenste SPAM. Bij [Uw Bedrijfsnaam] bieden we een geavanceerde e-mail hosting service aan met een krachtige, maar gebruiksvriendelijke SPAM-filter. Hier is hoe u kunt profiteren van onze service:

1. Zelfbeheerde SPAM-Filter:

 • Flexibele Instellingen: U heeft volledige controle over de SPAM-filter. U kunt deze naar eigen wens aanpassen om te bepalen hoe streng de filtering moet zijn.
 • Persoonlijke Blokkadelijst: Voeg eenvoudig e-mailadressen toe aan uw blokkadelijst om ongewenste berichten te weren.

2. Beheer van Ongewenste E-mails:

 • Direct Verwijderen: Stel de filter zo in dat SPAM-e-mails automatisch worden verwijderd.
 • Aparte SPAM-Mailbox: Kies ervoor om SPAM-e-mails naar een aparte mailbox te sturen voor latere beoordeling.
 • Markering: Laat SPAM-e-mails in uw inbox komen, maar duidelijk gemarkeerd met SPAM, zodat u ze gemakkelijk kunt identificeren.

3. Aanpasbare Filterintensiteit:

 • Strengere Instellingen: U kunt kiezen voor een strengere filtering, maar houd er rekening mee dat dit soms gewone e-mails kan onderscheppen.
 • Totale Controle: U behoudt altijd de flexibiliteit om zelf te bepalen wat u toelaat in uw inbox.

4. Extra Beveiligingslaag met SPAM EXPERTS:

 • Professionele Upgrade: Voor wie nog meer bescherming wenst, bieden we de optie om een extra filter van SPAM EXPERTS toe te voegen.
 • Kleine Extra Kosten: Deze extra service is beschikbaar tegen een meerprijs.

WE FIGHT SPAM: Wij zijn toegewijd aan het beschermen van uw e-mailcommunicatie. Met onze e-mail hosting service krijgt u niet alleen een betrouwbare e-mailoplossing, maar ook een krachtige tool in de strijd tegen ongewenste e-mails.

Inkomende en Uitgaande Mailservers

IMAP, POP3, en SMTP zijn protocollen die gebruikt worden voor het verzenden en ontvangen van e-mails. Elk protocol heeft een specifieke functie en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden in e-mailcommunicatie. Hier is een uitleg van elk:

 1. IMAP (Internet Message Access Protocol):

  • Gebruik: IMAP wordt gebruikt voor het ontvangen van e-mails. Het staat bekend om zijn vermogen om e-mails op de server te beheren en te synchroniseren. Dit betekent dat u vanaf meerdere apparaten toegang kunt hebben tot uw e-mail en dat uw acties (zoals het lezen, verwijderen of organiseren van e-mails) overal worden gesynchroniseerd.
  • Voordelen: Omdat IMAP uw e-mails op de server bewaart, kunt u uw e-mails vanaf elk apparaat benaderen zolang u internettoegang heeft. Dit maakt IMAP ideaal voor mensen die hun e-mail op meerdere apparaten gebruiken.
 2. POP3 (Post Office Protocol versie 3):

  • Gebruik: POP3 is ook een protocol voor het ontvangen van e-mails, maar in tegenstelling tot IMAP downloadt en bewaart het de e-mails op het apparaat van de gebruiker (bijvoorbeeld een computer of mobiele telefoon). Zodra de e-mails zijn gedownload, worden ze meestal verwijderd van de server.
  • Voordelen: POP3 is nuttig als u uw e-mails wilt bewaren en toegankelijk wilt hebben zonder dat u afhankelijk bent van internettoegang. Het is ook handig als u ruimte op de server wilt besparen.
 3. SMTP (Simple Mail Transfer Protocol):

  • Gebruik: SMTP wordt gebruikt voor het verzenden van e-mails. Het werkt samen met IMAP of POP3, die alleen voor het ontvangen van e-mails zijn. SMTP zorgt ervoor dat uw uitgaande e-mails de server bereiken en vervolgens worden doorgestuurd naar de juiste ontvanger.
  • Voordelen: SMTP is de standaard voor het verzenden van e-mails en wordt wereldwijd gebruikt. Het zorgt voor een betrouwbare en efficiënte manier om e-mails te verzenden.

WebSpaceHosting: Uw Bescherming tegen E-mailvirussen en Phishing

Bij WebSpaceHosting begrijpen we dat de veiligheid en beveiliging van uw e-mailcommunicatie van het grootste belang is. Daarom bieden wij geavanceerde beschermingsdiensten tegen e-mailvirussen en phishing-aanvallen.

 1. Bescherming tegen Emailvirussen:

  • Onze dienst scant elke binnenkomende e-mail op potentieel schadelijke inhoud, zoals virussen of malware.
  • Wij zorgen ervoor dat bijlagen veilig zijn voordat u ze opent, waardoor het risico op infectie van uw apparaat aanzienlijk vermindert.
  • Met onze voortdurende monitoring en updates blijft uw inbox beschermd tegen de nieuwste bedreigingen.

 2. Verdediging tegen Phishing-pogingen:

  • Onze systemen zijn ontworpen om frauduleuze phishing-e-mails te identificeren en te filteren, zodat ze uw inbox niet bereiken.
  • Wij helpen u om nep-e-mails te herkennen die proberen uw persoonlijke of financiële informatie te stelen.
  • Met onze hulp kunt u vertrouwen op de legitimiteit van uw e-mailcorrespondentie.

Waarom kiezen voor WebSpaceHosting?

 • Wij bieden een robuuste, betrouwbare e-mailbeveiliging die u beschermt tegen de voortdurend
  evoluerende e-mailbedreigingen.
 • Onze gebruiksvriendelijke diensten zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is, zonder zich zorgen te hoeven maken over de veiligheid van uw e-mails.
 • Met WebSpaceHosting kunt u vertrouwen op een veilige en ononderbroken e-mailervaring.

Bij WebSpaceHosting staan we altijd klaar om u te beschermen tegen e-mailvirussen en phishing. Laat ons zorgen voor uw digitale veiligheid, zodat u zich kunt richten op uw bedrijf of persoonlijke bezigheden met volledige gemoedsrust.

WebSpaceHosting Webmail

Bij WebSpaceHosting bieden we niet alleen betrouwbare e-mailaccounts, maar ook toegang tot uw eigen webmail. Dit betekent dat u uw e-mails veilig en gemakkelijk kunt lezen en beheren vanuit elke browser, waar u ook bent in de wereld. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van onze webmaildienst:

 1. Wereldwijde Toegankelijkheid:

  • Altijd en Overal: Met onze webmail kunt u uw e-mail overal ter wereld openen, zolang u maar toegang hebt tot internet. Of u nu op zakenreis bent of op vakantie, uw e-mails zijn altijd binnen handbereik.
  • Geen Specifieke Software Nodig: Er is geen noodzaak om specifieke e-mailsoftware of applicaties te installeren. U heeft alleen een internetbrowser nodig.

 2. Veiligheid en Privacy:

  • Beveiligde Toegang: We zorgen ervoor dat uw webmail verbinding maakt via beveiligde protocollen, waardoor uw gegevens beschermd zijn tegen onbevoegde toegang.
  • Privacy Gegarandeerd: Uw communicatie blijft privé en veilig, dankzij onze geavanceerde beveiligingsmaatregelen.

 3. Gebruiksgemak:

  • Intuïtieve Interface: Onze webmail is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. U kunt gemakkelijk navigeren, e-mails lezen, beantwoorden en organiseren.
  • Geen Ingewikkelde Instellingen: U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde accountinstellingen. Log gewoon in en begin met het gebruiken van uw e-mail.

 4. Compatibiliteit met Alle Browsers:

  • Flexibele Toegang: Of u nu Chrome, Firefox, Safari of een andere browser gebruikt, onze webmail werkt naadloos met alle populaire browsers.
  • Consistente Ervaring: Geniet van een consistente e-mailervaring, ongeacht de browser die u kiest.

WebSpaceHosting Email Beheer Panel

Bij WebSpaceHosting bieden we een geavanceerd online paneel voor e-mailbeheer, waarmee u volledige controle heeft over uw e-mailinstellingen en beveiliging. Dit paneel is ontworpen om uw e-mailervaring te vereenvoudigen en te versterken. Hier zijn enkele belangrijke functies en voordelen:

 1. Eenvoudig Back-ups Maken: Maak en beheer eenvoudig back-ups van uw e-mails om ervoor te zorgen dat u nooit belangrijke informatie verliest.

 2. Instellen van Automatische Antwoorden (Out-of-Office): Stel moeiteloos out-of-office antwoorden in voor tijden dat u niet beschikbaar bent om direct te reageren.

 3. Efficiënt Email Doorsturen:  Leid e-mails om naar andere e-mailadressen naar keuze, wat handig is voor het beheren van meerdere accounts of het doorgeven van informatie aan teamleden.

 4. Twee-Factor Authenticatie voor Extra Beveiliging: Verhoog de beveiliging van uw e-mailaccount met twee-factor authenticatie, een essentiële stap om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

 5. Aanmaken en Beheren van Extra Emailadressen: Creëer extra e-mailadressen voor verschillende doeleinden of afdelingen, allemaal beheerd vanuit één centrale plek.

 6. Wachtwoorden Wijzigen: Pas eenvoudig wachtwoorden aan om de veiligheid van uw e-mailaccounts te waarborgen.

 7. Aanpassen van Spamfilter: Krijg controle over wat er in uw inbox komt door de spamfilterinstellingen aan te passen naar uw voorkeur.

 8. Virusscanner Inschakelen: Bescherm uw inbox tegen malware en virussen met de geïntegreerde virusscanner.

Dit online paneel van WebSpaceHosting is uw one-stop-shop voor al uw e-mailbeheerbehoeften. Het is ontworpen om u maximale controle en gemak te bieden, terwijl uw e-mail veilig en beveiligd blijft. Of u nu een zakelijke gebruiker bent of uw persoonlijke e-mail beheert, ons paneel biedt alle tools die u nodig heeft om uw e-mailervaring te optimaliseren.

WebSpaceHosting biedt een uitgebreid e-mailpakket met geavanceerde functies die ontworpen zijn om uw e-mailbeheer efficiënt en gebruikersvriendelijk te maken. Een van de meest nuttige functies in ons pakket is de mogelijkheid om autoreply en out-of-office berichten in te stellen op specifieke tijden en datums via ons online paneel. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van deze functie:

 1. Automatische Responsinstellingen:

  • Stel eenvoudig automatische antwoordberichten in voor wanneer u niet beschikbaar bent om e-mails direct te beantwoorden.
  • Ideaal voor vakanties, zakenreizen, of afwezigheid buiten kantooruren.

 2. Aanpasbaar op Tijd en Datum:

  • Bepaal specifieke tijden en datums waarop uw autoreply of out-of-office berichten actief moeten zijn.
  • Hierdoor heeft u de flexibiliteit om deze berichten van tevoren in te stellen voor geplande afwezigheden.

 3. Professioneel en Informatief:

  • Biedt een professioneel en hoffelijk antwoord aan mensen die u e-mailen, zelfs als u niet direct kunt reageren.
  • U kunt belangrijke informatie toevoegen, zoals de verwachte datum van uw terugkeer of alternatieve contactgegevens.

 4. Eenvoudige Configuratie in Ons Paneel:

  • Ons gebruiksvriendelijke paneel maakt het instellen van autoreply en out-of-office berichten eenvoudig en intuïtief.
  • U heeft geen technische expertise nodig om deze functie te gebruiken.

 5. Minder Onderbrekingen:

  • Verminder de noodzaak om e-mails te controleren en te beantwoorden tijdens uw afwezigheid, zodat u zich volledig kunt focussen op uw vrije tijd of werkverplichtingen.


Deze functie binnen het e-mailpakket van WebSpaceHosting verzekert dat uw communicatie altijd professioneel en up-to-date blijft, zelfs als u niet persoonlijk aanwezig bent. Het draagt bij aan een gestroomlijnde e-mailervaring en zorgt ervoor dat u met vertrouwen tijd weg van uw inbox kunt doorbrengen.

Extra Opties

Email hosting superhero

Omdat je
inbox
ook een held
nodig heeft!