VPS Servers

Voor websites die ook wat privacy willen

VPS hosting, of Virtual Private Server hosting, is een type webhosting dat een fysieke server virtueel opdeelt in meerdere, afzonderlijke servers. Elk van deze virtuele servers kan onafhankelijk opereren met zijn eigen besturingssysteem, waardoor gebruikers de voordelen van een dedicated server ervaren, maar tegen een lagere kost. Dit maakt VPS hosting een krachtige en schaalbare oplossing.

VPS

Prijzen excl. 21% BTW

v.a. € 15.00 per maand

Een unmanaged VPS biedt volledige vrijheid en controle over je server, ideaal voor tech-savvy gebruikers die zelf software en beveiligingsupdates willen beheren. Perfect voor degenen die maatwerk en optimale prestaties eisen zonder de kosten van een dedicated server.

VPS

Prijzen excl. 21% BTW

v.a. € 25.00 per maand

Een managed VPS ontzorgt je volledig door het technisch onderhoud aan ons over te laten. Zonder zorgen over software-updates, beveiliging, en dagelijkse backups, garandeert dit type hosting een zorgeloze webomgeving met optimale prestaties. 

VPS

Prijs op aanvraag

VPS migratie is ideaal voor wie betere service of meer ondersteuning zoekt, en omvat het soepel overzetten van data naar een nieuwe provider met minimale downtime. Het biedt een kans op verbeterde prestaties en groei, met ondersteuning voor een zorgeloze transitie.

Eenvoudig VPS Upscalen

Je kunt eenvoudig je VPS (Virtual Private Server) opschalen naar behoefte, zonder dat er setupkosten in rekening worden gebracht, waardoor je flexibiliteit en schaalbaarheid krijgt met minimale initiële investering. Dit proces, bekend als dynamische resourceallocatie, stelt gebruikers in staat om de servercapaciteit zoals CPU, RAM, en opslagruimte aan te passen aan de fluctuerende vraag, zonder de noodzaak voor handmatige herconfiguratie of fysieke hardware-upgrades, wat leidt tot een efficiënter beheer van webtoepassingen en diensten.

IPV4

€3.00 per stuk

IPV6

€0.25 Per stuk

Schijfruimte

€1.00 Per GB

CPU's

€7.50 Per CPU

VPS Query?

Vraag een van onze
VPS Super Hero's!