Managed WordPress Hosting

Managed WordPress, Engineered to Perfection!

Managed WordPress-hostingservice verzorgd door een team van ervaren WordPress-ontwikkelaars die zich toeleggen op het monitoren, optimaliseren en adviseren van jouw website. We hebben niet alleen experts in WordPress-backendontwikkeling, maar ook front-end developers die kunnen helpen bij het aanpassen en verbeteren van het uiterlijk en de functionaliteit van je site.

Prijzen excl. 21% BTW

€ 45.00 per maand

1 uur per maand nieuwe functies, schitterend design, SEO of SEA, verzorgd door ons ervaren WordPress-team.

Server

Email

WordPress

Plugins

Support

Prijzen excl. 21% BTW

€ 75.00 per maand

1,5 uur per maand nieuwe functies, schitterend design, SEO of SEA, verzorgd door ons ervaren WordPress-team.

Server

Email

WordPress

Plugins

Support

Prijzen excl. 21% BTW

€ 125 per maand

2 uur per maand nieuwe functies, schitterend design, SEO of SEA, verzorgd door ons ervaren WordPress-team.

Server

Email

WordPress

Plugins

Support

Admin and Site Enhancements (ASE)

Een modulaire en lichtgewicht WordPress-plugin om verschillende beheerworkflows en aspecten van de site eenvoudig te verbeteren, terwijl het meerdere plugins vervangt en je tijd en moeite bespaart.

Elementor PRO

Met Elementor kun je kracht bijzetten aan je visie en prachtige websites bouwen. Het nummer 1 websiteplatform voor WordPress.

Monitoren en optimaliseren:
We houden voortdurend de prestaties van je WordPress-website in de gaten en passen waar nodig optimalisaties toe om ervoor te zorgen dat deze snel en betrouwbaar blijft.

Advies en ondersteuning:
Ons ervaren team van WordPress-ontwikkelaars staat altijd klaar om waardevol advies te geven en ondersteuning te bieden bij het verbeteren van je website, of het nu gaat om snelheidsoptimalisaties, beveiligingsverbeteringen of nieuwe functies.

Front-end developers:
Onze front-end developers zijn experts in het aanpassen van het uiterlijk en de functionaliteit van je website, waardoor je de gewenste uitstraling en gebruikerservaring kunt realiseren.

Up-to-date houden van plugins en WordPress PHP:
We zorgen ervoor dat al je plugins en de WordPress PHP-versie altijd up-to-date zijn, waardoor je website veilig en compatibel blijft met de nieuwste technologieën.

Staging omgeving voor ontwikkelaars:
Met onze handige staging-omgeving kunnen ontwikkelaars wijzigingen testen voordat ze live gaan, waardoor je de kans op fouten minimaliseert en de ontwikkeling van je website efficiënter verloopt.

Back-ups maken:
We maken regelmatig back-ups van je website, zodat je gegevens veilig zijn en je snel kunt herstellen in geval van een onverwachte gebeurtenis.

Beheer van updates:
Het beheer van WordPress-updates, inclusief kernupdates, thema’s en plugins, wordt door ons verzorgd, zodat je website altijd up-to-date blijft en beschermd is tegen potentiële beveiligingsrisico’s.

Beheer van formulier- en opmerkingenspam:
We implementeren effectieve maatregelen om spam te voorkomen en te beheren, zodat je website schoon blijft en je je kunt concentreren op waar het echt om gaat.

Problemen met prestaties oplossen:
Als er prestatieproblemen optreden, staan we klaar om deze snel en efficiënt op te lossen, zodat je website een optimale gebruikerservaring biedt en geen kostbare downtime ondervindt.

Omgaan met onverwachte fouten:
Ons toegewijde team staat paraat om onverwachte fouten snel en effectief op te lossen, waardoor je website altijd operationeel blijft en je je geen zorgen hoeft te maken over technische haperingen.