NextCloud VPS

NEXTCLOUD Keep your data safe, clean & Green!

Nextcloud een veilige plek voor al jouw bestanden. Eenvoudige samenwerking op afstand, of het nu gaat om implementatie op locatie of in de cloud. Deze oplossing is aanpasbaar en schaalbaar naar uw behoeften, waarbij gegarandeerd wordt dat er geen gegevenslekken naar derde partijen plaatsvinden. 

Keep you data clean and green

Nextcloud Files

is een software voor cloudopslag en het delen van bestanden die gemakkelijke toegang biedt tot delen en samenwerken, waar en wanneer dan ook.

File Sync and Share

biedt een eenvoudige toegang tot gegevens via web, mobiel en desktop clients.Implementatie op locatie, in de cloud of een hybride vorm, samen met geavanceerde versleuteling.

Ultimate security

Krachtige encryptiemogelijkheden en een ingebouwde regelgebaseerde toegangscontrole voor bestanden. Aangevuld met sterke wachtwoordbeleidsregels, bescherming tegen brute-force aanvallen, ransomware.

Integratie met Microsoft

Voordelen Nextcloud

Ongelimiteerd

gebruikers aanmaken

Mobile

Tablet & Phone

Desktop

client

Apple

IPAD, IPHONE & DESKTOp

Windows

Tablet& Desktop

Linux

Android & Desktop

Private

server

Security

Op maat

gemak

gebruiksvriendelijk

100GB

Prijzen excl. 21% BTW

€ 25.00 per maand

250GB

NEXT space

Prijzen excl. 21% BTW

€ 40.00 per maand

500GB

Prijzen excl. 21% BTW

€ 60.00 per maand

Next Cloud

Jouw data altijd velig en bereikbaar

Wij zorgen voor het volledige beheer van je Storage Shares. Met behulp van onze sterk geoptimaliseerde en geautomatiseerde systemen houden we deze voortdurend in de gaten. We voeren continu monitoring uit, 24 uur per dag en 7 dagen per week, en zorgen ervoor dat de nieuwste updates en beveiligingspatches tijdig worden geïnstalleerd. Hierdoor bent u verzekerd van een probleemloze werking en up-to-date bescherming van uw opslagdiensten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het technische onderhoud.

Jouw Nextcloud Storage Share wordt gehost in een datacenter in Falkenstein, Duitsland. We garanderen dat de werking voldoet aan de Europese regelgeving inzake gegevensbescherming (AVG). Je kunt ook een gegevensverwerkingsovereenkomst (GVO) genereren die voldoet aan artikel 28 van de AVG wetgeving.

Snapshots

Op aanvraag

Extra Backups

Op aanvraag

Schijfruimte

€1.00 Per GB

CPU's

€7.50 Per CPU