VPS Hosting

Want soms heeft je website gewoon zijn eigen ruimte nodig.

Een unmanaged VPS biedt volledige vrijheid en controle over je server, ideaal voor tech-savvy gebruikers die zelf software en beveiligingsupdates willen beheren. Perfect voor degenen die maatwerk en optimale prestaties eisen zonder de kosten van een dedicated server.

VPS

TWO

Prijzen excl. 21% BTW

€ 15.00 per maand

VPS

Four

Prijzen excl. 21% BTW

€ 25.00 per maand

VPS

eight

Prijzen excl. 21% BTW

€ 40.00 per maand

Binnen 5 minuten je eigen VPS Server!

Ontdek de ultieme flexibiliteit met onze aanpasbare VPS-server: stel zelf je hostnaam, nameservers, en rootwachtwoord in. Kies uit diverse LINUX-installaties en voeg je SSH public key toe. Optimaliseer je server met extra schijfruimte, IP-adressen, en voor topprestaties, selecteer onze gespecialiseerde SLA voor remote hands-on support. Direct na betaling ben je klaar om van start te gaan.

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan Linux-distributies. Je hebt de vrijheid om op elk gewenst moment, zonder extra kosten, via een eenvoudige herinstallatieprocedure van besturingssysteem te veranderen.

VPS migratie is ideaal voor wie betere service of meer ondersteuning zoekt, en omvat het soepel overzetten van data naar een nieuwe provider met minimale downtime. Het biedt een kans op verbeterde prestaties en groei, met ondersteuning voor een zorgeloze transitie.

VPS op maat

Laat onze super helden je VPS bouwen.