Hosting

A Good Host makes A good Business

Hosting is bij WebSpaceHosting meer dan alleen een dienst; het is wat ons drijft. Als team van ervaren developers hebben we hostingpakketten ontworpen die afgestemd zijn op een breed scala aan online behoeften. Of je nu een kleine website hebt of een uitgebreide e-commerce site beheert, je vindt bij ons een hostingpakket dat perfect aansluit.

Bij WebspaceHosting combineren we hoogwaardige hosting met onze expertise als developers. Dit betekent dat we verder gaan dan alleen hosting; we bieden complete ondersteuning op alle fronten. Met ons als je partner heb je toegang tot technische hulp, optimalisatieadvies en strategische inzichten, allemaal onder één dak. 

Web

Prijzen excl. 21% BTW

v.a. €6.00 per maand

Shared hosting is kosteneffectief en gebruiksvriendelijk zonder investeringen in infrastructuur of technische expertise.

Prijzen excl. 21% BTW

v.a. €3.00 per maand

Geen website? Geen probleem! Onze email pakketten zijn perfect voor iedereen die alleen met hun bedrijfsnaam wil e-mailen.

VPS

Prijzen excl. 21% BTW

v.a. €15.00 per maand

VPS hosting  is een type webhosting dat een fysieke server virtueel opdeelt in meerdere, afzonderlijke servers.

Wat is hosting?

Hosting is als het huren van een stukje online vastgoed voor je website. Je gebruikt een server, een soort digitale superheld, die je website 24/7 beschikbaar houdt op het internet. In plaats van zelf een server thuis op te zetten en te onderhouden wend je je tot een bedrijf die jouw hosting verzorgt. Deze bedrijven bieden verschillende opties, zoals ‘shared hosting‘, waarbij je server deelt met anderen, of ‘dedicated hosting‘, waarbij je een hele server voor jezelf hebt. Kort gezegd, hosting zorgt ervoor dat jouw website altijd bereikbaar is, terwijl jij je focust op het runnen van je online zaken. Lees hier meer over de betekenis van HOSTING. 

Managed

WordPress
Hosting
nodig?